Pro přípravu sýrů, masa a uzenin

V podstatě sýrová sůl je obvykle vločková nejodizovaná sůl. Sůl není jodizovaná, protože do ní nebyl přidán chemický prvek jód.

Non-jodidovaná část je rozhodujícím faktorem, pokud jde o výrobu sýrů. Sůl v sýru přispívá nejen ke zlepšení chuti, ale také k její konzervaci.

Proč nemůže být sýrová sůl jodizovaná?

Jodizovaná sůl však vůbec nepomůže, protože jód v soli inhibuje kultury a bakterie, které CHCETE ve svém sýru nebo na povrchu sýra.


Min. trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 500g

Skladujte při teplotě: 15-25 ° C

Země původu: Německo

Balení: 500g

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.