![]() | ![]() |
Kefírová mlékárenská kultura S (na 30-50 litrů mléka)
Kefírová mlékárenská kultura (sušená) určená pro farmářskou výrobu
Návod na přípravu:
Do pasterizovaného mléka (záhřev nejméně na 90°C, 2-3 min.) vychlazeného na 23-25°C vsypeme obsah sáčku z balení na 30-50 litrů a dobře promícháme.
Nádobu umístíme na teplé místo 23-25°C (optimum 25°C) po dobu 20-24 hodin, nebo při 30°C, 16-18 hodin.
Po této době kefír uložíme nejméně na 12 hodin do chladničky, čímž dosáhneme jeho optimální konzistence a chuti.
Složení: sušené mléko, kmeny: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces.
Kultura neobsahuje GMO
Alergen: mléko
Skladování a minimální trvanlivost:
Skladování: při 4°C
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu
Balení: 1ks
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |